Notice: Only variables should be passed by reference in /home/festivalitalian/public_html/2014/wp-content/themes/hueman/option-tree/ot-loader.php on line 280

Notice: Temă fără header.php este învechită din versiunea 3.0.0 fără alternative disponibile în loc. Te rog include în temă un șablon header.php. in /home/festivalitalian/public_html/2014/wp-includes/functions.php on line 4069
Marella – Festival Italian

Marella

logoMagazinului Marella a fost deschis în anul 2008, Minima Fashion Lines devenind unic reprezentant al brandului în România.

Gama largă de produse oferă femeilor posibilitatea de a-şi crea o garderobă chic, în virtutea spiritului cosmopolit.

Marella, cu peste treizeci de ani de experienţă, apartinand grupului italian MaxMara Fashion Group, şi-a consolidat poziţia pe piaţă ca o companie extrem de profesionistă, bazată pe cultura produsului şi întotdeauna are grijă să menţină un echilibru calitate – preţ pentru clienţii săi.

Marella oferă o colecţie completă şi diversificată, cu o linie fresh şi contemporană, în conformitate cu starea de spirit şi stilul de viaţă actual .

Jachetele şi costumele sunt un „must”, putând fi combinate cu piese cu o discretă notă chic: propuneri uşor de purtat şi seducătoare pentru femei rafinate, dinamice care işi doresc să se admire şi să fie admirate.

În fiecare sezon, alte colecţii sunt prezentate alături de linia principală: „Tricot” subliniază plăcerea de a purta tricotaje, colecţia „Sport” este dedicată timpului liber şi „Accessori” (accesorii), linie care personalizează şi completează look-ul.

imagine Marella

www.marella.com

Discount-uri de 15% acordate exclusiv  în perioada 30 mai – 5 iunie 2014

Magazin: Calea Victoriei nr.63-81 tel : 0213132897

PROGRAM:

  • Luni – Vineri: 10-21
  • Sâmbătă: 10-18
  • Duminică: 11-16

1 Response

  1. 14 mai 2014

    […] Marella […]