Strict Standards: Redefining already defined constructor for class JCP_UseGoogleLibraries in /home/festivalitalian/public_html/2014/wp-content/plugins/use-google-libraries/use-google-libraries.php on line 123

Notice: Temă fără header.php este învechită din versiunea 3.0.0 fără alternative disponibile în loc. Te rog include în temă un șablon header.php. in /home/festivalitalian/public_html/2014/wp-includes/functions.php on line 4010
Saptamana amenajarilor interioare si design-ului “Made in Italy” – Festival Italian

Saptamana amenajarilor interioare si design-ului “Made in Italy”

Saptamana amenajarilor interioare, mobilei si design-ului italian in cateva magazine din Bucuresti (30 mai – 5 iunie 2014).

Amenajarea interioara în stil italian a fost dintotdeauna cautata pentru calitatea sa si pentru capacitatea de a oferi in acelasi timp confort si design unic, inovatie tehnologica si o mare atentie pentru detalii si pentru materialele alese. Produsele reprezinta nu numai obiecte de design care imbogatesc cu eleganta incaperea in care sunt asezate, dar si expresia bunului gust si al unui simt estetic si practic tipic stilului italian.

Articolele ‘’Made in Italy’ pentru casă sunt cele mai căutate în România de catre consumatorii care cauta solutii pentru propriile necesitati, flexibile dar cu un impact vizual semnificativ si practice in viata cotidiana. Romania este de mult timp una dintre cele mai interesante zone de desfacere pentru produsele de amenajari interioare italiene.

Pentru a promova tot ce este mai valoros din producţia italiană, cateva dintre cele mai importante firme de mobilă si amenajari interioare italiene vor propune, la invitatia Agentiei ICE, o campanie de preţuri promoţionale în săptămâna 30 mai – 5 iunie.

Click aici pentru lista brandurilor care au aderat la aceasta initiativa.