Strict Standards: Redefining already defined constructor for class JCP_UseGoogleLibraries in /home/festivalitalian/public_html/2014/wp-content/plugins/use-google-libraries/use-google-libraries.php on line 123

Notice: Temă fără header.php este învechită din versiunea 3.0.0 fără alternative disponibile în loc. Te rog include în temă un șablon header.php. in /home/festivalitalian/public_html/2014/wp-includes/functions.php on line 4010
Saptamana modei italiene – Festival Italian

Saptamana modei italiene

Saptamana imbracamintei si modei italiene in unele magazine din Bucuresti si alte orase (30 mai – 5 iunie 2014).

Calitate, creativitate, fantezie, spirit inovativ, atenţie la detalii: acestea sunt cuvintele de ordine când este vorba despre marea tradiţie a modei italiene, devenită celebră în toată lumea graţie celor mai importante firme din această ţară.

Fenomen cultural si social, moda italiana este emblema stilului si elegantei Italiei fiind cea mai vanduta in lume. Brandurile de moda italiene, care si-au extins activitatea de la imbracaminte la incaltaminte, la posete, accesorii de moda si parfumuri, inregistreaza constant o crestere a vanzarilor pe toate pietele de referinta si nu numai pe pietele cu rata mare de dezvoltare.

România este prin tradiţie o ţară mereu atentă la tendinţele modei. Aici stilul si eleganta „vestimentaţiei italiene” au devenit un status symbol, un model de urmat pentru cei care doresc sa adauge rafinament propriului aspect.

Pentru a arata publicului roman minunatiile Modei “Made in Italy” şi pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a fi achizitionate la preţuri competitive, cu ocazia Festivalului Italian si la invitatia Agentiei ICE, câteva dintre cele mai importante magazine de îmbrăcăminte si moda italiană prezente în România vor lansa o campanie specială de reduceri în săptămâna 30 mai – 5 iunie. O ocazie ce nu poate fi ratată, pentru a descoperi marea creativitate „Made in Italy” in buticurile si magazinele cu cele mai prestigioase nume ale modei italiene prezente in Romania.

Lista marcilor italiene care au aderat la această iniţiativă se găseşte mai jos. Pentru informații despre ofertă dați click pe logo.

sigla  logo benvenuti logo da sito
sigla sigla sigla
sigla sigla sigla
sigla sigla sigla
sigla sigla sigla
sigla sigla sigla
sigla