Degusta Italia – 22 noiembrie 2017 (Săptămâna bucătăriei italiene în lume)

degusta-italia

22 Noiembrie 2017, Athenee Palace Hilton, București

ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior organizează prima ediție a evenimentului “Degusta Italia” ce se desfășoară la hotel Atheneè Palace Hilton din București (Sala Vivaldi și Regina Maria) miercuri 22 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează exclusiv operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri și gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.

În deschidere are loc un seminar în cadrul căruia un reprezentant al societății KeysFin va face o scurtă analiză a pieței vinului din România, urmat de un testimonial al unui antreprenor italian din sectorul horeca.

Participă 11 producători de vinuri și produse alimentare italiene de calitate (V. lista de mai jos) care prezintă și oferă spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri. Participă, de asemenea, câțiva importatori români de produse agroalimentare Made in Italy. Pe parcusul miniexpoziției vor avea loc două sesiuni de live cooking show cu participarea chef-ului de la restaurantul “Trattoria degli artisti”.

Manifestarea face parte din o serie de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în lume, care se desfășoară în numeroase țări în perioada 20-25 noiembrie 2017.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 021-2114240 sau pe e-mail pe adresa eventi.bucarest@ice.it

Înscrierea la eveniment se face on-line accesând link-ul: FORMULAR ONLINE până pe data de 20 noiembrie 2017.

Vedeți aici catalogul cu lista societățile italiene prezente.

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *