2

MODA

Săptămâna modei italiene

(29 mai – 4 iunie 2015)

12 May , 2015  

Vreți să fiți tot timpul în pas cu moda?

A venit momentul să profitați de campanile de promoții speciale ale modei “Made in Italy”, pe care cele mai importante magazine de îmbrăcăminte și articole de modă le vor lansa cu ocazia Festivalului italian.

Calitate, creativitate, fantezie, spirit inovativ, atenție la detalii: acestea sunt cuvintele de ordine când este vorba despre marea tradiţie a modei italiene, devenită celebră în toată lumea graţie celor mai importante firme din această ţară.

Fenomen cultural și social, moda italiană este emblema stilului și eleganței Italiei, fiind cea mai vândută în lume. Brandurile de modă italiene, care și-au extins activitatea de la îmbrăcăminte la încălțăminte, la poșete, accesorii de modă și parfumuri, înregistrează constant o creștere a vânzărilor pe toate piețele de referință, și nu numai pe piețele cu rată mare de dezvoltare.

România este prin tradiţie o ţară mereu atentă la tendinţele modei. Aici stilul și eleganța „vestimentaţiei italiene” au devenit un status-symbol, un model de urmat pentru cei care doresc să adauge rafinament propriului aspect.

Pentru a arăta publicului român minunățiile Modei “Made in Italy” și pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a fi achiziționate la prețuri competitive, cu ocazia Festivalului Italian și la invitația Agenției ICE, câteva dintre cele mai importante magazine de îmbrăcăminte și modă italiană prezente în România vor lansa o campanie specială de reduceri în săptămâna 29 mai – 4 iunie. O ocazie ce nu poate fi ratată, pentru a descoperi marea creativitate „Made in Italy” în buticurile și magazinele cu cele mai prestigioase nume ale modei italiene prezente în România.

 


Comments are closed.

developed by ADV Communication