MODA

ITALIAN LIFESTYLE NIGHT

8 Jun , 2016  

9 iunie 2016, ora 19:00

Evenimentul Italian Lifestyle Night, găzduit în cadrul galeriei The Grand Avenue (JW Marriott), va fi o adevărată călătorie printre cele mai renumite mărci din moda italiană: Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli, Valentino, Ermanno Scervino, Diesel şi Scavia, precum şi printre cele oferite de magazinele multimarcă: Casa Frumoasă și Sartoria 07. Manechinele vor purta ţinute din colecția actuală, disponibilă în magazinele galeriei.
Moda Made in Italy este sinonimul creativității în materie de produs, al rafinamentului țesăturilor, al croitoriei de înaltă calitate și reprezintă în același timp emblema stilului și al eleganței din Belpaese.
Moda va fi îmbinată pe tot parcursul evenimentului cu excelența culinară italiană pusă la dispoziție de Restaurantul Cucina și, bineînțeles, cu muzica live exclusiv italiană.
THE GRAND AVENUE

Plimbându-vă pe Grand Avenue, în complexul de elită Grand, vă veţi simţi ca şi cum aţi face cumpărături în Paris sau New York. Pentru a atrage afaceri de succes vă oferim condiţii optime de închiriere a spaţiilor comerciale în Grand Avenue.

Aici totul este conceput conform celor mai înalte standarde internaţionale. Aici totul este gândit astfel încât să încânte şi sa satisfacă toţi vizitatorii. Pentru că noi vrem ca toţi cei ce păşesc în Grand să se bucure exclusiv de cele mai bune produse şi servicii existente.
…această zonă elegantă de spaţii comerciale cu o suprafaţă de 5,000 m2 este locul ideal pentru cumpărături şi alte servicii publice, datorită facilităţilor şi flexibilităţii oferite.

Grand Avenue
Cele mai rafinate și cunoscute mărci au fost reunite pe o suprafaţă de 5,000 m2 pentru a vă oferi produse şi servicii de înaltă calitate, toate sub acelaşi acoperiş.
Astfel aveți la îndemână tot ce v-aţi putea dori

– produse rafinate
– divertisment şi bună dispoziţie
– restaurante
– baruri
– cafenele
– servicii: bancare, agenţii de voiaj, curierat, coafor, curăţătorie
– atracţii: magazine de confecţii, magazine de cadouri, bijuterii

ItalianLifestyleNight-invito


Comments are closed.

developed by ADV Communication