CULTURA2015

C.I.A.O. ROMÂNIA vă invită la ZIUA ONG-URILOR DESCHISE

(19 iunie 2015)

8 Jun , 2015  

Vineri, 19 iunie, cu ocazia Festivalului Italian organizat in perioada 13 mai – 23 iunie de catre ICE – Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti si in colaborare cu Institutul Italian de Cultura, Comitetul Asociatiilor si ONG-urilor din Romania (C.I.A.O Romania) organizeaza “Ziua ONG-urilor Deschise”.

Cu aceasta ocazie, mai multe asociatii si ONG-uri constituite de cetateni italieni in Romania, membre ale comitetului C.I.A.O Romania, isi vor deschide portile si iti vor oferi posibilitatea de a le vizita si a fi voluntar pentru 1 zi in cadrul sediului lor!

Daca esti interesat de o astfel de experienta si ti-ar placea sa vizitezi una dintre asociatiile C.I.A.O Romania pentru a descoperi numeroasele activitati pe care acestea le desfasoara cu beneficiarii lor (persoane cu dizabilități, bătrani, victime ale traficului de persoane, persoane seropozitive, animale abandonate, migranți și copii cu tulburări de dezvoltare sau copiii ai străzii etc.), consulta lista asociatiilor inscrise mai jos si trimite-ne pana in data de 15 iunie 2015 un e-mail pe adresa comitato.ciao@gmail.com, specificand numele asociatiei pe care ti-ar placea sa o vizitezi.

Asociatiile pe care le poti vizita cu ocazia “Ziua ONG-urilor Deschise” si locatia lor sunt:
Asociatia Acuma – Strada Stramoşilor 1A, Sector 6, Bucuresti, Romania.
Asociatia Curtea Culorilor – sat Sârbova nr. 161, comuna Racovița, judetul Timiș, Romania.
Asociatia Don Orione Bucuresti – Bulevardul Eroilor 124-126, Voluntari, Ilfov, Romania.
Asociatia Mladita – sat Ciocanari, judetul Dambovita.
Fundatia Parada – Strada Bucur nr. 23, Sector 4, Bucuresti.
Asociatia Save the Dogs and Other Animals Romania – Strada Medgidiei nr. 1, Bl. H4, Sc. C, Ap. 52, Cernavoda, judetul Constanta, Romania.
Asociatia Serviciul Apel – Soseaua Mihai Bravu nr. 329, Sector 3, Bucuresti, Romania.
Asociatia SOS Bambini Romania – Strada Gruia nr. 3, Cluj-Napoca, Romania.

Mai multe informatii despre fiecare asociatie in parte poti descoperi printr-un simplu click pe numele lor sau consultand site-ul nostru http://www.ciaoromania.ro/.

Te asteptam cu drag la ZIUA ONG-URILOR DESCHISE!

Cine este C.I.A.O Romania?

C.I.A.O Romania (Comitetul Asociațiilor și ONG-urilor Italiene din România) este o federație informală ce reuneste 18 asociații și fundații de origine italiană, activa inca din 2007 în domeniul social din Romania.

Comitetul reprezintă expresia unei nevoi comune a operatorilor italieni din sectorul social românesc de a pune bazele unei rețele de colaborare, care să faciliteze schimbul de informații, bune practici și parteneriate între asociații sau ONG-uri și să reprezinte asociaționismul social italian în fața instituțiilor publice italiene și românești.

Misiunea C.I.A.O România este aceea de a ajuta, prin susținerea asociațiilor membre, diverse categorii de persoane dezavantajate ale societății: copii abandonați, persoane cu dizabilități, bătrâni, victime ale traficului de persoane, migranți, persoane seropozitive, copii cu tulburări de dezvoltare, persoane de etnie romă sau copiii ai străzii etc.

C.I.A.O România își propune să fie un promotor social al valorilor ce îi inspiră propriile activități: respect pentru ființa umană, solidarietate, toleranță, generozitate, colaborare socială.

Mai multe informatii puteti citi aici.

Logo_Ciao_RomaniaZIUA ONG-URLOR DESCHISECIAO ROMANIA_2015SAVE THE DOGS ROMANIAASSOCIAZIONE DON ORIONEASSOCIAZIONE PARADAFONDAZIONE PARADALA SCUOLA DI BRADET_ASSOCIAZIONE IL GIOCATTOLO


Comments are closed.

developed by ADV Communication