stire2_adpm

PRESA

FESTIVAL ITALIAN PE AGENȚIA DE PRESĂ MONDENĂ

29 May , 2015  

In saptamana 29 mai – 4 iunie, romanii se pot bucura de o multime de suprize in cadrul celei de-a saptea editii a Festivalului Italian! Iata in continuare toate detaliile!
Festivalul Italian 2015! Cea de-a saptea editie a Festivalului Italian continua in saptamana 29 mai – 4 iunie cu trei momente importante, desfasurate in paralel. Pregateste-te pentru o săptamana in care poti trai la dolce vita, fara sa fie nevoie sa calatoresti in Italia. Saptamana se va axa pe sectoarele care dintotdeauna au fost mandria producatorilor italieni din intreaga lume: moda, food si design. Festivalul Italian aduce Italia aproape de tine, chiar in Bucuresti!

“La masa… in restaurantele italiene”

Sunteti invitati sa descoperiti meniurile si delicatesele special realizate pentru Festivalul italian!

Cele mai bune restaurante italiene din Bucuresti va ofera spre degustare, la preturi speciale, adevaratele produse ale bucatariei “del Belpaese”.

Italia are o traditie culinara unica in lume. Fiecare din cele 20 de regiuni prezinta o varietate foarte bogata de retete, vinuri, ingrediente si produse tipice. Multe tipuri de preparate care erau odata cunoscute doar in cadrul unei regiuni anume au devenit cunoscute ulterior in toata tara si in intreaga lume. Sunteti asteptati, asadar, in perioada 29 mai – 4 iunie in principalele restaurante italiene din Bucuresti care au aderat la initiativa, la invitatia Agentiei ICE, si care va vor oferi posibilitatea de a servi un meniu italian tipic la un pret promotional, insotit de un pahar de vin bun italian!

Restaurante partenere: Cantina Verde, Gallo Nero, Trattoria “Il Calcio”, Da Giulio, Il Giardino Segreto, Isoletta, Modigliani Restaurant, Nonna Mia, Osteria Gioia, Roberto’s on La Strada (Hilton Terrace), Restaurant Silk, Terra e Fuoco, Unico Vero.

„Saptamana modei italiene”

Pentru a arata publicului roman minunatiile Modei “Made in Italy” si pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a fi achizitionate la preturi competitive, cu ocazia Festivalului Italian, cateva dintre cele mai importante magazine de imbracaminte si moda italiana prezente in Romania vor lansa, la invitatia Agentiei ICE, o campanie speciala de reduceri in saptamana 29 mai – 4 iunie. O ocazie ce nu poate fi ratata, pentru a descoperi marea creativitate „Made in Italy” in buticurile si magazinele cu cele mai prestigioase nume ale modei italiene prezente in Romania.

Magazine partenere: Antony Morato, Benvenuti România, Canali, Cesare Paciotti Bucuresti, Distinto, Enzo Bertini, Geox, Gianni Conti, Moschino Dorobanti, Original Marines Romania, Paul and Shark, Royal Men, Tony Perotti .

“Saptamana amenajarilor interioare si design-ului Made In Italy”

Articolele ‘’Made in Italy” pentru casa sunt cele mai cautate in Romania de catre consumatorii care cauta solutii pentru propriile necesitati, flexibile dar cu un impact vizual semnificativ si practice in viata cotidiana. Romania este de mult timp una dintre cele mai interesante zone de desfacere pentru produsele de amenajari interioare italiene, cu o oferta foarte diversificata, care raspund tuturor gusturilor: de la cel mai sofisticat, pana la publicul tanar.

Cele mai importante show-room-uri de mobila italiana si decoratiuni interioare vor desfasura, impreună cu Agentia ICE, o campanie de preturi promotionale in perioada 29 mai – 4 iunie.

Magazine partenere: Casa Magica Design, Casa Roma, Helios Professional Lighting Systems, Ida / Italian Design Architecture / Bucharest, Galeriile Noblesse, Omnitech.

Detaliile despre ofertele si surprizele pregatite de firmele care au aderat la aceste campanii de promovare a produselor Made in Italy sunt disponibile pe website-ul oficial al festivalului: www.festivalitalian.ro.

FESTIVALUL ITALIAN este sustinut de RADIO ZU.

Sursa: www.adpm.ro

, , , , , ,


Comments are closed.

developed by ADV Communication