Italian Wine and Food Day

Degustare de vinuri și de alte produse alimentare/întâlniri B2B

București, 23 mai 2018

Produsele Made in Italy se bucură de un mare succes în Romania ca, de altfel, în întreaga lume.
Restaurantele și produsele italiene prezente pe piață sunt din ce în ce mai numeroase, iar cultura gastronomica italiană este deja parte integrantă din obiceiurie alimentare ale românilor, care în viața de zi cu zi alternează mâncărurile locale cu o farfurie de paste sau cu o pizza.

Vinurile italiene sunt foarte apreciate în România și, de multi ani, ocupă primul loc în sectorul Ho.re.ca printre competitorii internaționali.

În cadrul celei de-a zecea ediții a Festivalului Italian, Agenția ICE organizează a cincea ediție a “Italian Wine and Food Day”, pentru promovarea unui sector de excelență și pentru a consolida prezența produselor enogastronomice italiene în România.

Pe parcursul evenimentului, care va beneficia de sprijinul ca parteneri media al unor importante reviste specializate din sectorul ho.re.ca., firmele italiene participante vor avea ocazia să întâlnească importatori/distribuitori de vinuri și/sau produse alimentare, buyers, precum și un public specializat selecționat di rândul achizitorilor din restaurante, F&B managers ai hotelurilor, titulari și buyers din enoteci, sommelieri, magazine gourmet, wine-bar, ziariști ai presei specializate și generale.
Societățile interesate să participe, sunt rugate să ne contacteze pe adresa: bucarest@ice.it

 

DESCARCA CATALOGUL

 

 

INVITAȚIE

ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior are plăcerea de a vă invita la a cincea ediție a evenimentului “Italian Wine &Food Day” care se va desfășura la Hotel Marshal Garden din București (Sala Panoramic) miercuri 23 mai 2018, începând cu orele 10.00.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri şi gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.

Vor fi prezenți producători de vinuri si produse alimentare italiene de calitate (v. lista atașată) care vor prezenta și vor oferi spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri.

În deschidere va avea loc un seminar în cadrul căruia un reprezentant al societății KeysFin va face o scurtă analiză a pieței vinului din România, urmat de un testimonial al unui antreprenor italian din sectorul horeca.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 021-2114240 sau pe e-mail pe adresa eventi.bucarest@ice.it.

Înscrierea la eveniment se poate face on-line accesând link-ul: FORMULAR ONLINE până pe data de 20 mai 2018.

Cordiale salutări,
Luca Gentile
Director

 

LISTA FIRMELOR ITALIENE PARTICIPANTE

Distribuie acest articol