Italian Beauty and Care Day

Marti 12 iunie se desfasoara cea de-a treia editie Italian Beauty &Care Day dedicat produselor cosmetice si de ingrijire personala cu ocazia Festivalului Italian.

Agentia Italiana pentru Comert Exterior a facut din nou posibil dialogul direct intre producatorii italieni de cosmetice si distribuitorii romani specializati.

Evenimentul o va avea loc la Hotel Marshal Garden din Bucureşti, sala Panoramic 2.

Cosmeticele Made in Italy se bucura de un mare succes in Romania ca de altfel, in intreaga lume. 60% din produsele de machiaj din lume sunt fabricate in Italia si reprezinta inalta calitate a industriei italiene in sectorul beauty.
Piata romaneasca a cosmeticelor este stimata la 1,3 miliarde de euro cu perspectiva ca in 2021 sa ajunga la 1,6 miliarde de euro.

Pe parcursul evenimentului, firmele italiene participante vor avea ocazia sa intalneasca importatori/distribuitori de cosmetice profesionale si de produse de ingrijire personala, buyer, precum si firme din sectorul farmaceutic si distribuitori de bunuri de consum.

Italian Beauty and Care Day reprezinta o buna oportunitate pentru firmele italiene sa dezvolte noi parteneriate in Romania sau sa isi consolideze prezenta in aceasta piata.

La eveniment vor fi prezenti si ziaristi de specializate şi ai presei generale.

Societatile interesate sa participe, sunt rugate sa ne contacteze pe adresa: bucarest@ice.it

 

DESCARCA CATALOGUL

Distribuie acest articol