Scavolini by Modool

Scavolini produce bucatarii de peste 50 de ani. Nascuta ca o afacere de familie, aceasta s-a dezvoltat si consolidat cu timpul, Scavolini devenind leader national in domeniul amenajarii bucatariei, devenind cunoscuta de toti ca bucataria “ la piu amata dagli italiani” prin calitate, functionalitate si eleganta designului.

Astazi familia Scavolini este considerata printre cele 100 de familii de antreprenori italieni, care au contribuit la cresterea economiei nationale italiene, datorita istoriei sale, abilitatii de a inova cat si a potentialului ei, activand in deplin respect pentru aproape trei generatii de consumatori și in armonie cu mediul inconjurator.

Modool reprezinta in Romania marca Scavolini si invita publicul interesat sa achizitioneze mobilier de bucatarie, pe toata durata Festivalului Italian in showroomul dedicat exclusiv acestui producator italian.

Modool isi intampina clientii cu o echipa de consilieri si arhitecți care ii vor asista pe tot parcursul procesului de achiziționare și instalare a mobilierului.

La prezentarea voucherul atasat, se va acorda un discount de 15% la achizitia de mobilier.

Scavolini Store by Modool
Adresa: Calea Dorobanti nr. 172, Bucuresti- Sector 1
Program: L- V, intre orele 10.00- 19.00.
Contact: Doamna Carmen Gegea
carmen@modool.ro
tel. 0721 552 646
www.modool.ro

 

Distribuie acest articol