Restaurant SARDIN

În perioada 31 mai-6 iunie 2019, cu ocazia Festivalului Italian, Restaurant Sardin vă invită să gustați preparatele noastre și vă oferă un discount de 10 % la prețurile din meniu. De asemenea, vă așteptăm și cu o proposta dello chef ce va conține pește de captură din Italia, Parmigiano Reggiano stagionat 24 de luni și prosciutto crudo, toate în compania unui vin italienesc de calitate.

 

POVESTEA

Creat să celebreze autenticitatea gustului.

Pasiunea pentru gastronomie ne-a determinat să creăm Sardin, un restaurant cu aer mediteranean și bucătărie responsabilă, un loc în care împartășim cu clienții noștrii gustul mâncării autentice și dragostea pentru vin.

 

Calitate și Originalitate.

Uniunea dintre gust, poveste, muzică și decoruri transformă consumul de vin și mâncare într-o experiență senzorială memorabilă. Gătim cu pasiune farfurii alese din bucătaria italiană autentică și iți încoronăm serbarea cu preparate unice. Folosim ingrediente artizanale de calitate superioară care dau gust autentic preparatelor cu specific italian pe care le promovăm în restaurantul nostru.

 

Sezonalitate și prospețime.

Fiecare preparat este gătit în totalitate în bucătăria Sardin. Ne aprovizionăm în funcție de sezonalitate cu pește sălbatic, fructe de mare de captură și legume proaspete de cea mai bună calitate atât de la producători străini cât și de la producătorii români care respectă același etos pe care îl promovăm și noi. Gătim responsabil cu ingrediente de proveniență controlată și protejată.

 

MENIU MÂNCARE

Organic. Dinamic.

Meniul nostru este direct influențat de anotimpuri și se schimbă organic în funcție de sezonalitatea ingredientelor folosite în bucătărie. Fiecare farfurie de pe listă este creată în totalitate în bucătăria Sardin.

 

SELECȚIE DE VINURI

O colecție surprinzătoare.

Selecția noastră de vinuri cuprinde sortimente din toate regiunile reprezentative ale Italiei. Pe lângă acestea am ales să complementăm lista cu etichete ale producătorilor români. Importăm direct de la producători și în concordanță cu meniul nostru.

 

CONTACT:

Program: luni-joi: 12:00-24:00, vineri-sambata: 12:00-01:00, duminica: 12:00-23:00

Bd. Mircea Voda, nr.39H, sector 3

Telefon rezervari: 0729520111

E-mail: office@sardin.ro

Web page: www.sardin.ro

 


Distribuie acest articol