Restaurant PANE&POMODORO

OFFERTA “PIZZA MARGHERITA”

31 mai-6 iunie

Vă invităm să sărbătoriți cu noi Excelența Sa Pizza Regina Margherita cu ocazia Festivalului Italian. Oaspeții noștri se vor bucura de o ofertă la un preț promoțional de 30 de lei pentru: o Pizza Regina Margherita (cu sos de roșii San Marzano și mozzarella de bivoliță) + un pahar de Prosecco.

Compania Pane & Pomodoro s-a născut cu ideea de a crea și a face cunoscută pe plan local cultura gastronomică napolitană, prin intermediul unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale – pizza napolitană – transmițând în același timp tradiția, autenticitatea si calitatea acestui produs culinar de excepție.

Unicitatea pizzei napolitane este, de asemenea, atestată prin includerea acesteia în Patrimoniu UNESCO, începând din decembrie 2017.

Pane & Pomodoro s-a înființat ca firmă a unei familii cu puternice rădăcini în Campania care, după ce a petrecut mulți ani călătorind în Europa și pe alte continente, a decis să creeze un concept care exprimă un univers, nu numai gastronomic dar și cultural.

Produsele Pane & Pomodoro sunt rezultatul unui proces de fabricație care respectă cu strictețe reteta originală (1866 Pizza Marinara și Calzone, 1889 Pizza Margherita).

Materiile prime utilizate sunt cumpărate de la Napoli și / sau din Regiunea Campania.

Cuptorul utilizat pentru prepararea produselor este Forno Medaglia (Sant’Antimo – Napoli), certificat de AVPN, în timp ce pizzarii sunt toți napolitani și selectați cu atenție de echipa Pane & Pomodoro. Bucătarul-șef are o experiență culinară internațională și, în special, în fazele de start up.

Contacte:

Str. Grigore Cobalcescu 45, Mega Image Concept Store et 4, sector 1, 010233 București

Tel: 0371 390 615

www.paneandpomodoro.com

www.facebook.com/paneandpomodoro/

 

Distribuie acest articol