Degusta Italia

 

INVITAȚIE

20 Noiembrie 2018, Hotel Marshal Garden, Bucuresti

ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior are plăcerea de a vă invita la a doua ediție a evenimentului “Degusta Italia” ce se va desfășura la hotelul Marshal Garden din București (Sala Panoramic) marți 20 noiembrie 2018, începând cu orele 11.00.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează exclusiv operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri și gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.

În deschidere va avea loc un seminar în cadrul căruia un reprezentant al societății KeysFin va face o scurtă analiză a pieței vinului din România, urmat de un testimonial al unui blogger specialist în vinuri.

Vor fi prezenți 17 producători de vinuri și produse alimentare italiene de calitate (V. lista de mai jos) care vor prezenta și vor oferi spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri.

Manifestarea face parte din o serie de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în lume, care se desfășoară în numeroase țări în perioada 19-25 noiembrie 2018.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Profesioniștii din domeniu prezenți la eveniment vor putea câștiga, prin tragere la sorți, premiile puse la dispoziție de către sponsorul evenimentului, SMEG ITALIA.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 021-2114240 sau pe e-mail pe adresa eventi.bucarest@ice.it

Înscrierea la eveniment se face on-line accesând link-ul: FORMULAR ONLINE până pe data de 16 noiembrie 2018.

În cazul în care nu aveți acces la formularul on-line, puteți completa formularul de înregistrare atașat, pe care să ni-l restituiți completat pe adresa de e-mail eventi.bucarest@ice.it  până pe data de 16 noiembrie 2018.

Cordiale salutări,
Filippo Petz
Director

LISTA SOCIETATILOR ITALIENE PREZENTE →

COMUNICAT DE PRESA →

APARITII IN PRESA →

Distribuie acest articol