DEGUSTA ITALIA – 19 noiembrie 2019

ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei la București, organizeaza cea de-a treia ediție a evenimentului “Degusta Italia” ce se va desfășura la hotelul Caro din București, marți 19 noiembrie 2019, începând cu orele 10.30.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de cafea, vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează operatorilor specializați (importatori, distribuitori, restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri și gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.

În deschidere va avea loc o prezentare a sectorului cafelei italiene cu titlul „Cafeaua espresso, o istorie italiană făcută din tradiție și inovație” realizată de către un specialist in industria cafelei și trainer autorizat de Specialty Coffee Association, urmată de o degustare de cafea și o expunere a posibilităților de colaborare cu platforma comercială Emag.

Vor fi prezenți 30 producători de vinuri și produse alimentare italiene de calitate (V. lista din anexa) care vor prezenta și vor oferi spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri.

Manifestarea face parte din o serie de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în lume, care se desfășoară în numeroase țări în perioada 18-24 noiembrie 2019.

CATALOGUL SOCIETATILOR PREZENTE LA DEGUSTA ITALIA 2019
Participarea la eveniment este gratuită, cu înregistrare prealabilă.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 021-2114240 sau pe e-mail pe adresa eventi.bucarest@ice.it.

Eveniment sustinut de

Distribuie acest articol