Bottega Verde

Prezentarea companiei:

Cu peste 45 de ani de traditie si inovatie, Bottega Verde este brandul nr. 1 de cosmetice naturale din Italia. Filosofia Bottega Verde Romania este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent ingrediente naturale, ingrediente pe care le numim „chimia verde”. Toate ingredientele active, precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.

Descoperiti pe www.bottegaverde.ro peste 1700 de produse cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului, a corpului si a parului, protectie solara, pentru copii si barbati, pentru casa, parfumuri cu arome irezistibile, produse de machiaj cu texturi si culori indraznete, cadouri personalizate. BottegaVerde.ro vine intampinarea clientilor cu consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client, cu oferte promotionale personalizate, preturi accesibile, cadouri si multe surprize.

Scurta prezentare a ofertei:

In perioada 28 mai – 3 iunie 2018, cu ocazia Festivalului Italian, BottegaVerde.ro va invita intr-o calatorie senzoriala vizitand www.bottegaverde.ro si va ofera pe langa multe surprize, un discount de 10% la achizitionarea de produse din magazinul online.

Oferta se asociaza cu alte promotii de pe site-ul www.bottegaverde.ro

Modalitate de accesare oferta:

Pentru a beneficia de discount, se acceseaza www.bottegaverde.ro, se creeaza cont, se adauga produsele in cos si in pagina cu formularul de comanda, in partea dreapta se afla casuta “Ai un cod de voucher”, se completeaza cu urmatorul cod: FESTIVAL10.

Contact:

www.bottegaverde.ro
Email: info@bottegaverde.ro
tel: 031 630 1972 sau 0771 014 131, luni pana vineri intre 9-18

Distribuie acest articol