Restaurant BELLI SICILIANI

Belli Siciliani Ristorante pentru perioada 31 mai – 6 iunie 2019, oferă 10 % reducere pentru toate produsele și serviciile (restaurant, magazin, B&B, patiserie, cramă de vinuri). 
Localul nostru ia naștere ca urmare a necesității familiei noastre de sicilieni de a mânca ca la mama acasă in Sicilia, motiv pentru care ne-am organizat să cumpăram un spațiu pe care sa îl amenajam exact ca pe un colț de Sicilia. Și așa am ajuns să ne mutăm cu ceilalți frați si surori, nepoți și prieteni pe strada Mătăsari 47 unde am înființat Belli Siciliani, restaurant tradițional sicilian, laborator și cofetărie tipic siciliană și o cramă cu vinuri exclusiv din Sicilia.

Pe lângă staff-ul nostru, rețetele și modul de preparare tradițional, ingredientele aduse direct din Sicilia, ne mai putem mândri si cu titlul de „Bucătar Ambasador al Siciliei in Lume” premiați la Expo Milano 2015 chiar de către Regiunea Sicilia. Mâncărurile și dulciurile sunt speciale pentru că facem totul în laboratorul nostru: de la pâine, la pandișpan, marțipan, creme, panettone și nu folosim conservanți!

Grădina de vară,  tot mobilierul și articolele decorative au fost făcute în Sicilia de membrii familiei noastre. Din Sicilia sunt și picturile, precum și toate obiectele decorative, florile cu cenușa vulcanica și pietrele din lava vulcanului Etna.

 
Str. Matasari nr. 47.Bucuresti

Telefon rezervari:  0216427428

 

Distribuie acest articol