Belli Siciliani Ristorante

Localul nostru ia naștere ca urmare a necesității familiei noastre de sicilieni de a manca ca la mama acasă in Sicilia, motiv pentru care ne-am organizat să cumpăram un spațiu pe care sa îl amenajam exact ca pe un colț de Sicilia. Și așa am ajuns să ne mutăm cu ceilalți frați si surori, nepoți și prieteni pe strada Matasari 47 unde am înființat Belli Siciliani, restaurant tradițional sicilian, laborator și cofetărie tipic siciliană, urmând a deschide și o cramă cu vinuri exclusiv din Sicilia.

Pe lângă staff-ul nostru, rețetele și modul de preparare tradițional, ingredientele aduse direct din Sicilia, ne mai putem mândri si cu titlul de „Bucatar Ambasador ai Siciliei in Lume” premiați la Expo Milano 2015 chiar de către Regiunea Sicilia. Mâncărurile și dulciurile sunt speciale pentru că facem totul în laboratorul nostru: de la pâine, la pandișpan, marțipan, creme, panettone și nu folosim conservanți!

Grădina de vară, tot mobilierul și articolele decorative au fost făcute în Sicilia de membrii familiei noastre. Din Sicilia sunt și picturile, precum și toate obiectele decorative, florile cu cenușa vulcanica și pietrele din lava vulcanului Etna.

28 mai 2018 – 3 iunie 2018

Str. Matasari nr. 47.Bucuresti
Telefon rezervari: 0216427428 

 

MENU SPECIAL

Caponata Siciliana
Con pane casereccio

Pasta alla Norma

Salsiccia Siciliana Fresca con Finocchietto

Un pahar cu vin rosu/alb TERRE SICILIANE
sau
Limonata Siciliana

Cannolo Siciliano

Pret  140 LEI

 

 

Distribuie acest articol