Belli Siciliani Ristorante

Str. Mătăsari nr. 47.Bucuresti

Telefon rezervări:  0216427428

Localul nostru ia naștere ca urmare a necesitații familiei noastre de sicilieni de a manca ca la mama acasă in Sicilia, motiv pentru care ne-am organizat sa cumpăram un spațiu pe care sa il amenajam exact ca pe un colt de Sicilia. Si așa am ajuns sa ne mutam cu ceilalți frați si surori, nepoți si prieteni pe strada Matasari 47 unde am înființat Belli Siciliani, restaurant tradițional sicilian, laborator si cofetărie tipic siciliana, urmând a deschide si o crama cu vinuri exclusiv din Sicilia.

Pe lângă staff-ul nostru, rețetele si modul de preparare tradițional, ingredientele aduse direct din Sicilia, ne mai putem mândri si cu titlul de „Bucatari Ambasadori ai Siciliei in Lume” premiați la EXPO MILANO 2015 chiar de către Regiunea Sicilia. Mâncărurile si dulciurile sunt speciale pentru ca facem totul in laboratorul nostru: de la pâine, la pandișpan, marțipan, creme, panettone si nu folosim conservanți!
Gradina de vara,  tot mobilierul si articolele decorative au fost făcute in Sicilia de membrii familiei noastre. Din Sicilia sunt si picturile si toate obiectele decorative, florile cu cenușa vulcanica si pietrele din lava vulcanului Etna.

Meniu promoțional

Aperitiv sicilian:
Caponata siciliana, Parmigiana siciliana, Frittata de verdure, sott’olio (mix de legume)
Felul întâi: 
Pasta alla Norma (paste traditionale siciliene cu rosii, vinete, ricotta)
Felul doi:
Pesce Spada dello Stretto (Pește spadă)
Desert:
Cannolo Siciliano

Preț: 140 lei

Oferim 10% la prezentarea voucherului pe care îl puteți descărca de aici.