moda rom 4

MODA

Săptămâna modei italiene (28 mai 5 iunie)

11 May , 2016  

 

 

 

 

Vreti sa fiti tot impul in pas cu moda?

A venit momentul sa profitati de campanile de promotii speciale ale modei “Made in Italy”, pe care cele mai importante magazine de imbracaminte si articole de moda le vor lansa cu ocazia Festivalului italian.

Calitate, creativitate, fantezie, spirit inovativ, atenţie la detalii: acestea sunt cuvintele de ordine când este vorba despre marea tradiţie a modei italiene, devenită celebră în toată lumea graţie celor mai importante firme din această ţară.

Fenomen cultural si social, moda italiana este emblema stilului si elegantei Italiei fiind cea mai vanduta in lume. Brandurile de moda italiene, care si-au extins activitatea de la imbracaminte la incaltaminte, la posete, accesorii de moda si parfumuri, inregistreaza constant o crestere a vanzarilor pe toate pietele de referinta si nu numai pe pietele cu rata mare de dezvoltare.

România este prin tradiţie o ţară mereu atentă la tendinţele modei. Aici stilul si eleganta „vestimentaţiei italiene” au devenit un status symbol, un model de urmat pentru cei care doresc sa adauge rafinament propriului aspect.
Pentru a arata publicului roman minunatiile Modei “Made in Italy” şi pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a fi achizitionate la preturi competitive, cu ocazia Festivalului Italian si la invitatia Agentiei ICE, cateva dintre cele mai importante magazine de imbracaminte si moda italiana prezente in Romania vor lansa o campanie speciala de reduceri în săptămâna 28 mai – 5 iunie. O ocazie ce nu poate fi ratată, pentru a descoperi marea creativitate „Made in Italy” in buticurile si magazinele cu cele mai prestigioase nume ale modei italiene prezente in Romania.

 

Pentru a vizualiza ofertele restaurantelor partenere, va invitam sa dati click pe sigle.

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image

my image


Comments are closed.

developed by ADV Communication