arredamento rum 2

DESIGN

Săptămâna amenajărilor interioare şi design-ului  “Made in Italy” (28 mai – 5 iunie)

11 May , 2016  

 

 

“Dulce post laborem domi manere”, spuneau romanii, si românii sunt de aceeasi parere. Daca va numarati printre cei ce iubesc momentele de relaxare de acasa, poate dupa o zi foarte lunga de serviciu, saptamana dedicata amenajarilor interioare si designului „Made in Italy” din cadrul festivalului italian in Romania este un eveniment dedicat voua.

Amenajarea interioara în stil italian a fost dintotdeauna cautata pentru calitatea sa si pentru capacitatea de a oferi in acelasi timp confort si design unic, inovatie tehnologica si o mare atentie pentru detalii si pentru materialele alese. Produsele reprezinta nu numai obiecte de design care imbogatesc cu eleganta incaperea in care sunt asezate, dar si expresia bunului gust si al unui simt estetic si practic tipic stilului italian.

Articolele ‘’Made in Italy’ pentru casă sunt cele mai căutate în România de catre consumatorii care cauta solutii pentru propriile necesitati, flexibile dar cu un impact vizual semnificativ si practice in viata cotidiana. Romania este de mult timp una dintre cele mai interesante zone de desfacere pentru produsele de amenajari interioare italiene, cu o oferta foarte diversificata care raspund tuturor gusturilor de la cel mai sofisticat pana la publicul tanar.

Cele mai importante show-room-uri de mobila italiana si decoratiuni interioare va intampina, impreuna cu Agenzia ICE  cu o campanie de preturi promotionale in perioada 28 mai – 5 iunie.

 

Pentru a vizualiza ofertele restaurantelor partenere, va invitam sa dati click pe sigle.

 

Logo Silk_13
Terra_e_Fuoco-logo


Comments are closed.

developed by ADV Communication