stire_ethnicmarket

PRESA

Festival Italian pe Ethnic Market.ro

15 Jun , 2015  

FESTIVALUL ITALIAN, LA BUCUREŞTI

Între 13 mai şi 23 iunie, ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior – București, sub patronajul Ambasadei Italiei la București, în colaborare cu Institutul Italian de Cultură, aduce Italia mai aproape de tine.

A şaptea ediţie a Festivalului Italian se defășoară în jurul datei de 2 iunie, când în întreaga lume se sărbătorește Ziua Națională a Republicii Italiene.

Potrivit organizatorilor, festivalul cuprinde o serie de evenimente dedicate promovării produselor Made in Italy: promoții la produse alimentare, modă, mobilă, promoții în restaurantele italiene partenere, evenimente culturale și multe altele.

Dintr-un program extrem de bogat de evenimente derulate mai bine de o lună de zile, amintim:

15 mai – 15 iunie – Săptămânile autorilor italieni – Promovarea autorilor italieni / cărţilor italiene în principalele librării în colaborare cu edituri locale.

21 mai – 18.00 – Teatrul Ţăndărică – Spectacolul de teatru “Pinocchio în visul lui Collodi”, regia Franco Palmieri. Lucrare de sfârşit de an şcolar 2014/2015 a Şcolii Italiene Aldo Moro.

28 mai – “Italian Wine & Food Day” – Prezentare cu degustare de vinuri şi produse alimentare italiene la Bucureşti. Evenimentul propune o selecţie de vinuri şi produse alimentare agroalimentare “Made in Italy” firmelor româneşti din sector şi jurnaliştilor. În deschidere va avea loc seminarul “Prezentarea Raportului de constatare a cazurilor de imitare de produse italiene în sectorul de retail alimentar din România – ediţia 2015”, organizat de Camera de Comerţ Italiană pentru România.

29 – 31 mai – “Made in Italy” – prima ediţie ce are ca obiectiv promovarea în România şi în Balcani a celui mai important şi unic brand din lume “Made in Italy”.

29 mai – 4 iunie – “La masă… în restaurantele italiene” – Săptămâna dedicată bucătăriei italiene în principalele restaurante din Bucureşti, ce propun meniuri promoţionale sau reduceri clienţilor.

29 mai – 4 iunie – “Săptămâna modei italiene” – Săptămâna vestimentaţiei şi modei italiene în unele magazine din Bucureşti şi alte oraşe, care oferă reduceri speciale.

29 mai – 4 iunie – Săptămâna amenajărilor interioare şi design-ului “Made in Italy” – Săptămâna amenajărilor interioare, mobilei şi design-ului italian în câteva magazine şi show-room-uri din Bucureşti, care vor propune o campanie de reduceri şi promoţii.

3 iunie – Concert susţinut de Alexandru Tomescu (vioară) şi Andrea Coen (clavecin) la Ateneul Român. Concert de muzică de J. S. Bach, Frescobaldi şi Corelli organizat de Ambasada Italiei la Bucureşti pentru a sărbători Ziua Naţională a Republicii Italiene.

5 iunie – Concert Kekko Fornarelli Jazz Trio – Kekko Fornarelli (pian & synth), Giorgio Vendola (contrabas), Dario Congedo (baterie & percuţie). Green Hours Jazz Fest ediţia a VII-a.

22 – 23 iunie – Spectacolul “Parada” prezentat de trupa Faber Teater din Torino. Spectacol itinerant de teatru şi muzică de stradă, în stradă. Pe scenă apar două echipe: cea a MICUŢILOR actori-muzicieni şi cea a GIGANŢILOR actori-acrobaţi.

Sursa: www.ethnicmarket.ro

, , , , , , , , ,


Comments are closed.

developed by ADV Communication