wine&food_horeca

PRESA

“ITALIAN WINE & FOOD DAY” PE HORECA.RO

8 Jun , 2015  

Italian Wine & Food Day, ediția a II-a

Agenţia Italiană pentru Comerţ Exterior (ICE) și Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIpR) au plăcerea de a vă invita la cea de-a doua ediție a evenimentului Italian Wine & Food Day, pe data de 28 mai, la Hotelul Marshal Garden din București.

Wine & Food Day este un eveniment dedicat promovării vinurilor și produselor alimentare italiene, organizat de Agenţia Italiană pentru Comerţ Exterior (ICE), în cadrul Festivalului Italian, aflat la ediția cu numărul 7. Pentru detalii accesaţi site-ul oficial al festivalului: www.festivalitalian.ro.

În cadrul evenimentului, vor participa 19 societăți producătoare de vinuri și produse alimentare italiene care doresc să intre pe piața românească.

Lucrările vor fi deschise cu salutul instituţiilor italiene urmat de un seminar dedicat luptei contra imitației și contrafacerii produselor agroalimentare italiene, coordonat de Camera de Comerţ Italiană pentru România.

Între orele 12:30 și 18:00 se vor desfășura întâlniri B2B la standurile expozanților și vor avea loc degustări ale produselor.

Produsele italiene prezentate în cadrul Wine & Food Day acoperă o largă paletă din sectorul Food Service: vinuri, vinuri spumante, grappe, liquori, ulei de măsline și măsline, produse din carne, salam, dulciuri specifice, cafea și fructe uscate, etc.

Evenimentul este deschis operatorilor specializaţi (importatori, distribuitori, reprezentanţi de restaurante, winebaruri, magazine specializate de vinuri şi gourmet, F&B Managers, buyers retail, etc), precum şi presei, începând cu orele 10:30.

Participarea la Italian Wine & Food Day este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Firmele interesate sunt rugate să contacteze Agenţia ICE Bucureşti la adresa: bucarest@ice.it.

Sursa: www.horeca.ro

, , , , , , ,


Comments are closed.

developed by ADV Communication