wine&food_citybest

PRESA

“ITALIAN WINE & FOOD DAY” pe citybest.ro

8 Jun , 2015  

Zenato Winery participă la Wine & Food Day prin Corelli Group

Casa de vinuri Zenato participă, prin distribuitorul român Corelli Group, la Târgul Italian Wine & Food Day, desfășurat azi, 28 mai 2015, începând cu ora 10:00 la Hotel Marshal Garden din București. Casa de vinuri Zenato prezintă în cadrul târgului oferta de vinuri alb, roșu și rose de calitate din nordul Italiei.
Zenato Winery a fost înființată în anul 1960, producând la început vinuri de calitate din soiuri indigene, numite Trebbiano di Lugana. De-a lungul timpului, Zenato a exploatat o altă regiune importantă pentru producția de vin – Valpolicella. Această zonă este recunoscută pentru producția de Amarone, un vin nobil și prestigios.

Apreciat atât de consumatorii din Italia, cât şi de cei din afara tării, vinul italienesc devine un produs căutat şi respectat în cele mai mari oraşe ale lumii. Vinurile produse de Zenato sunt exportate în mai multe ţări, printre care şi România, unde vinul italienesc este consumat cu plăcere.
În prezent, Zenato Winery acoperă 73 de hectare, fiind recunoscută la nivel internațional cu distincții precum Mundus Vini International Wine Award Gold medals, oferite de peste 180 de experți oenologi.
Pe 2 iunie 2015, Zenato Winery va participa la Festa della Republica, în cadrul Ambasadei Italiei.
Italian Wine & Food Day este organizat de către Agenţia Italiană pentru Comerţ Exterior şi Camera de Comerţ Italiană pentru România. Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri şi produse alimentare “Made in Italy” şi se adresează operatorilor specializaţi (importatori, distribuitori, reprezentanţi restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri şi gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și celorlalte persoane care nu au legătură directă cu vinul și producția de vin. Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Sursa: www.citybest.ro

, , , , , , ,


Comments are closed.

developed by ADV Communication