3

DESIGN

Săptămâna amenajărilor interioare “Made in Italy”

(29 mai – 4 iunie 2015)

12 May , 2015  

“Dulce post laborem domi manere” spuneau romanii, și românii sunt de aceeași părere. Dacă vă numărați printre cei ce iubesc momentele de relaxare de acasă, poate după o zi foarte lungă de serviciu, săptămâna dedicată amenajărilor interioare și designului „Made in Italy” din cadrul festivalului italian în Romnia este un eveniment dedicat vouă.

Amenajarea interioară în stil italian a fost dintotdeauna căutată pentru calitatea sa și pentru capacitatea de a oferi în același timp confort și design unic, inovație tehnologică și o mare atenție pentru detalii și pentru materialele alese. Produsele reprezintă nu numai obiecte de design care îmbogățesc cu eleganță încăperea în care sunt așezate, dar și expresia bunului gust și al unui simț estetic și practic tipic stilului italian.

Articolele ‘’Made in Italy’ pentru casă sunt cele mai căutate în România de către consumatorii care caută soluții pentru propriile necesități, flexibile dar cu un impact vizual semnificativ și practice în viața cotidiană. România este de mult timp una dintre cele mai interesante zone de desfacere pentru produsele de amenajări interioare italiene, cu o ofertă foarte diversificată, care răspund tuturor gusturilor: de la cel mai sofisticat, până la publicul tânăr.

Cele mai importante show-room-uri de mobilă italiană și decorațiuni interioare va întâmpină, împreună cu Agenzia ICE, cu o campanie de prețuri promoționale în perioada 29 mai – 4 iunie.

 


Comments are closed.

developed by ADV Communication