gustul copy

FOOD2015

“Gustul Italiei” la Metro Cash & Carry România(14 mai – 3 iunie 2015)

12 May , 2015  

METRO Cash & Carry România sărbătorește Ziua Naţională a Italiei, cu a cincea ediție a programului “Il Gusto d’Italia”.

Pentru al cincilea an consecutiv, programul este sprijinit de Ambasada Italiei la Bucureşti si de biroul din Bucureşti al ICE-Agenţia Italiană pentru Comerţ Exterior.

În perioada cuprinsă între 14 mai și 31 mai 2015, METRO Cash & Carry România continuă să promoveze spiritul culturii și bucătăria italiană; clienţii companiei sunt întâmpinaţi cu oferte la magazinele METRO din întreaga țară (cu excepţia magazinelor METRO Punct).

Oferta promoţională “Il Gusto d’Italia” cuprinde peste 900 de produse cu specific italian şi include produse alimentare de la mai multe categorii: paste, sosuri, ulei de măsline, brânză, preparate din carne (mezeluri), legume, pește, vin, fructe, un larg sortiment de capere, anghinare, cafea italiană şi oțet balsamic. Dintre acestea, peste 70 de produse aparțin unor branduri italiene recunoscute pe plan internaţional.

După succesul ediţiilor anterioare ale “Il Gusto d’Italia”, METRO România aduce în acest an spiritul italian în magazinele sale, si prin gama de articole marca proprie produsa in Italia: HoReCa Select, dedicată clienților profesioniști, cu o gamă completă de măsline, paste și sosuri, dar și Cascina Verde Sole, prezentă în categorii specifice precum mezeluri și brânzeturi.

METRO Cash & Carry este reprezentată în 26 de ţări cu peste 750 de magazine cash & carry. Cu peste 117.000 angajaţi în întreaga lume, compania a atins vânzări de aproximativ 31 miliarde € în anul financiar 2013/2014. METRO Cash & Carry este o divizie de vânzări a METRO GROUP, unul dintre liderii comerţului la scară mondială. În anul financiar 2013/2014, vânzările METRO GROUP au atins cifra de 63 miliarde €. Compania numără aproximativ 250.000 de angajaţi şi operează aproximativ 2.200 de locaţii în 30 ţări. Performanţa METRO GROUP se bazează pe forţa diviziilor sale de vânzări care operează în mod independent pe piaţă: Metro/Makro Cash & Carry – liderul internaţional în comerţul cu auto-servire, hypermarket-urile Real, Media Markt şi Saturn – lider pe piaţa bunurilor electronice şi electrocasnice din Europa şi magazinele universale Galeria Kaufhof. Informaţii suplimentare pe: www.metrogroup.de.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără magazine în 24 de oraşe. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro.


Comments are closed.

developed by ADV Communication