Helios P.L.S.

HELIOS P.L.S. este unul dintre principalii importatori de corpuri de iluminat si aparate electrice de joasa tensiune, realizate de furnizori de prestigiu din Italia. Societatea Helios P.L.S. are onoarea de a reprezenta pe piata romaneasca, case de prestigiu producatoare de corpuri de iluminat: Artemide S.p.A – reprezentant exclusiv in Romania, Karman, Danese Milano, Vetreria Vistosi, Leucos, Masiero. O colaborare deosebita avem cu producatorul italian Bticino, in vederea echiparii ambientelor cu aparate electrice de joasa tensiune, precum si realizarea proiectelor electrice de automatizari de casa “My Home” Bticino.

Firma noastra ofera o gama completa de solutii de iluminat, acoperind cerintele privind iluminatul general rezidential, iluminat arhitectural, iluminat industrial, iluminat de exterior, atat in linii moderne, cat si clasice.

Serviciile puse in slujba prezentilor si viitorilor sai clienti sunt la fel de diverse ca si gama de produse pe care o ofera societatea noastra: consultanta comerciala completa la alegerea corpurilor in functie de caracteristicile tehnice si estetice, dimenisonarea sistemului de iluminat, analiza costurilor pe durata de exploatare, proiectare luminotehnica. De asemenea, in domeniul tehnic punem la dispozitia clientilor consultanta si asistenta pentru aparatura electrica si sistemul de automatizari “My Home” Bticino.

Una din preocuparile echipei HELIOS PLS este legata de ultimele tendinte in materie de solutii de iluminat, un interes aparte, reprezentandu-l conceptele revolutionare ale producatorului de mare renume: Artemide S.p.A. Avem aici in vedere abordarea sistemelor tip “Metamorfosi” si“My White Light”.

In perioada 29 mai – 4 iunie 2015, cu ocazia desfasurarii Festivalului italian, Helios PLS ofera clientilor sai o reducere suplimentara de 10% pentru produsele Artemide comandate sau cumparate din stoc.

Showroom HELIOS PLS – “Lumina si design”:
Adresa: Sos. Stefan cel Mare, nr. 15 (langa Aleea Circului), sector 2, Bucuresti

Program lucru:
Luni – Vineri: 10:00 – 18:00,
Sambata: 10:00 – 14:00
Tel: 021.212.18.90; Fax: 021.210.79.72;
Persoana de contact: Daniela Corcău – Director Marketing
Mobil: 0722.583.840
office@heliospls.ro
www.heliospls.ro

developed by ADV Communication